Wysokiej jakości garnki w naszej kuchni to gwarancja zdrowych posiłków, bez niechcianych dodatków

Szybkowary na sztandary!

Szybkowary zdecydowanie powinny trafić na kuchenne sztandary. Przygotowywanie w nich potraw jest nie tylko łatwiejsze, ale również zdrowsze i szybsze. Dzięki wysokim temperaturom możemy w ekspresowym tempie przygotować nawet najtwardsze mięso w taki sposób, że nawet wybredna teściowa zachwyci się jego kruchością. Warto? Zdecydowanie!  

W samowarach gotowały już nasze babki i prababki. Świetnym przykładem takiego naczynia jest samowar z 1927 roku.

Żeliwny samowar z 1927 roku - w takich naczyniach gotowały nasze babki i prababki

Współczesne samowary mają różne rozmiary, kolory i mechanizmy.

Kolorowe samowary wpasują się w stylistykę każdej kuchni. Który pasuje do Twojej?

Samowary nowej generacji są zaprojektowane tak, aby optymalizować proces przygotowywania potraw i gwarantować bezpieczne użytkowanie.

Szybkowar w kolorze srebrnym to uniwersalne naczynia pasujące do każdej kuchni, warto w nie zainwestować

Najnowocześniejsze i najbezpieczniejsze samowary to te wykonane z najwyższej jakości stali szlachetnej, która nie wchodzi w żadne reakcje z przygotowywanymi w środku potrawami. Klasyczny designe czyni z nich naczynia uniwersalne.

Szybkowary marki Philipiak to naczynia doceniane przez profesjonalistów i amatorów gotowania

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.